Enkätsvar – utvärdering

[singlepic id=154 w=338 h=229 float=right]Den 28 maj var det 13, 4 % av hushållen (41 st) i föreningen som hade lämnat in svar på enkäten som bifogades i senaste numret av RTF-bladet vilket vi tycker är jättebra!

Enkätsvaren ger styrelsen lite vägledning om vad medlemmarna vill. Vi kommer alltså att ge ut RTF bladet som vi börjat med, samtidigt som webbplatsen kommer att uppdateras ofta. RTF-bladet kommer att ges ut till samtliga hushåll, men vissa webbsidor och självklart utlåningsverksamhet och aktiviteter är endast förbehållna medlemmar.

Vi har skaffat nya grannsamverkan skyltar och placerat ut (säg till om vi inte hittat alla). I nästa nummer av RTF-bladet kommer vi att skriva om ett möte arrangerat av Närpolisen och vill arbeta mer med grannsamverkan. På hemsidan finns en grannsamverkan lapp som man kan fylla i och lämna till den granne som hjälper er med tillsynen.

Parkeringsproblemet, är i vissa områden ett gissel. Tyvärr har det att göra med alla nybyggnationer vilket vi självklart kommer att bevaka, dock måste vi få er åsikter och eventuell information från Stadsbyggnadsnämnden etc. (den kommer bara till närmast sörjande, inte till RTF´s styrelse).

Gatuunderhållet hör också ihop med denna fråga, vi ser alltfler stora hål och problem med soppning, snöröjning m m. Kommunen kommer att bli uppvaktad. Självklart kommer vi att fortsätta med utlåningsverksamheten. Någon vill ha en fuktmätare, och det är givetvis någonting vi kollar upp!

Vi kommer att bevaka tomträttsavgälden. Vi utvecklar höstfesten, vi kommer att arrangera en kvartersloppis (där man kan ta med sig picnic-korg) och dessutom ska vi försöka att anlita en stavgångsinstruktör, mer information kommer. Under hösten kommer vi också att försöka anordna en trädbeskärningskurs, markera söndagar i september.

/Eva Linderoth, ordförande RTF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *