Bli grannstödjare!

grannstodbilÄr du pensionär eller av annat skäl ibland ledig på dagarna, har körkort (eller kan sitta som observatör) och har några timmar över mitt på dagen en eller flera gånger varje månad så har vi en trevlig och nyttig syssla att erbjuda.Anmäl dig som Grannstödjare, lär känna Hässelby-Vällingby i detalj, lär också känna andra trevliga människor och gör en god insats för att hålla vårt närområde så säkert som möjligt.

Studera vår informationsbroschyr och kontakta sedan någon av våra bilansvariga för fler frågor eller för att boka en provkörning. Körningen sker varje vardag mellan 10.00 och 14.00, och du väljer dag och antal gånger per månad helt själv (med hjälp av internetbokning).

Välkomna
Föreningen Grannstöd i Hässelby-Vällingby

Läs mer om Grannstöd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *